parallax background

Resurse educaționale pe mediawise.ro

septembrie 1, 2015

Începem ușor-ușor să publicăm resurse de educație media pe platforma Mediawise Society. Deocamdată, vei găsi sfaturi și sugestii de lucru pentru profesori.

Cu ajutorul Adinei Ionescu, noua noastră voluntară, reușim să adaptăm, să edităm și să publicăm materialele produse de echipa de traducători acum câteva luni. Grafica simplă a materialelor – cred că se vede – e rezultatul muncii amatorilor din Mediawise Society. Azi ne întâlnim cu graficianul care s-a oferit să ne ajute voluntar. S-ar putea să îți oferim lucruri mai interesante, mai încolo.

Chiar și așa, formatul resurselor noastre este limitat. Nu sunt interactive. Frecvența publicării este mică. Însă, sperăm să fie utile.

Le poți utiliza ca atare, le poți adapta în diverse moduri și transforma pentru contexte de învățare variate. Pot fi folosite și în afara școlii, în ateliere sau școli de vară.

Așteptăm feedback-ul tău în cazul în care le vei folosi. Succes!

Resurse educaționale pe mediawise.ro
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de protecție a datelor.
Citește mai mult