MEDIAWISE SOCIETY

Proiecte și campanii

Mediawise Society nu dezvoltă doar proiecte de educație media, ci intervine strategic și investește într-un program educațional incluziv pe termen lung!

Vezi proiectele noastre

Ce este educația media?

Video campania „Ce este educația media?” Profesioniști din domeniu explică ce este educația media și la ce folosește.

Amprenta digitală. Podcast de educație media

Fie că ne place sau nu, trăim o mare parte din viață conectați la lumea digitală. Vorbim despre noi și media într-un podcast care se adresează tinerilor, părinților și profesorilor.

eMerge: Gen în cultura pop

eMerge oferă profesorilor competențele media necesare să deconstruiască împreună cu elevii lor reprezentările de gen și stereotipurile înrădăcinate în practicile lor media și în cultura pop cu care interacționează.

Mediawise4All: educație media prin comunitate

Program pentru formarea de formatori (Training of Trainers) în domeniul educației media, care să investească mai departe în comunitățile lor, în educația copiilor și tinerilor.

Schimbă lumea cu o memă!

Dincolo de componenta ei umoristică, MEMA – ca și alte instrumente de comunicare online familiare mai ales utilizatorilor tineri – poate fi folosită la creșterea implicării civice online a acestora.

Mind Over Media România

Mind Over Media România îți pune la dispoziție o platformă interactivă de învățare despre propagandă contemporană în context românesc – cu exemple din divertisment, publicitate, știri și media sociale.

Educație media la bibliotecă

„Educație media prin film documentar la bibliotecă” este un proiect prin care dorim să creștem competențele de analiză critică a imaginii ale publicului larg, cu filmul documentar despre drepturile omului ca material didactic.

Changing Democracies

Explorăm felul în care putem consolida democrația și pacea prin reflecția critică asupra tranzițiilor recente către democrație în Europa.

Happy Onlife

Happy Onlife promovează utilizarea în siguranță și în mod responsabil a internetului de către copii și adulți.

Advocacy

Facem cercetare media și advocacy pentru promovarea educației media în toate contextele formale și informale de învățare.

Abonează-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter-ul Mediawise pentru a rămâne la curent cu ultimele noastre proiecte, evenimentele și ateliere.

DONEAZĂ!