MEDIAWISE SOCIETY

Creare și inovație

Studiile media și producția creativă merg mână în mână, în special când ne folosim de posibilitățile tehnologiei digitale în educație. Creăm ca să învățăm și inovăm când ne lovim de întrebări și probleme noi în educația media.

Dezvoltăm ateliere, cursuri și resurse educaționale contextualizate de educație media în care folosim metode de învățare centrate pe elev, asistate de tehnologie și media digitale.

Folosim teorii și metode specifice științelor comunicării, educaționale și studiilor media pentru o mai bună cunoaștere a culturii media și a modului în care putem folosi noile tehnologii pentru dezvoltarea competențelor digitale.

Participăm în consultări despre politici culturale și educaționale ce privesc educația și cultura media.

Construim comunitatea de practică în educația media prin implicarea profesorilor și învățătorilor, a bibliotecarilor și formatorilor, a jurnaliștilor, angajaților și voluntarilor organizațiilor neguvernamentale naționale și internaționale

Contribuim la o mai bună înțelegere a educației media în spațiul românesc prin selecția, editarea și prezentarea articolelor și studiilor de specialitate din domeniu.

Detalii

Vrei să știi în detaliu ce facem? Citește rapoartele noastre de activitate

Abonează-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter-ul Mediawise pentru a rămâne la curent cu ultimele noastre proiecte, evenimentele și ateliere.

DONEAZĂ!