MEDIAWISE SOCIETY

Susține și tu Mediawise Society

Ajută-ne să creștem Mediawise Society ca să oferim noi resurse de educație media, să dezvoltăm noi ateliere și cursuri despre media, să continuăm acțiunile noastre de #advocacy pentru educație media în școli și să punem bazele cercetării independente în rândul consumatorilor și utilizatorilor media!

Investește în programul nostru de educație media!

Donează

REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% din impozitul pe venit către Mediawise Society, cu posibilitatea de a semna digital.

Pe tine nu te costă nimic în plus, iar noi putem să facem educație media în numele tău.

Pasul 1. Completează aici formularul.
Pasul 2. Apoi ai următoarele opțiuni:

  1. Fie semnezi digital, iar noi vom primi formularul pe mail și ne ocupăm mai departe; 
  2. Fie tipărești formularul și îl trimiți prin poștă cu scrisoare recomandată către unitatea ANAF de care aparții. Caută oficiul de care aparții în această listă;
  3. Fie tipărești formularul și îl trimiți prin poștă sau curier la adresa noastră și ne ocupăm noi de depunere. Adresa: Asociația Mediawise Society, Str. Mexic, Nr. 2, Bl. 1, Sc. A, Ap. 7, București 011756.

Poți trimite formularul completat până la data de 25 Mai.

Dacă vrei să iei legătura cu noi pentru colectarea formularului sau alte informații, o poți face la: [email protected]

SUSȚINE DIRECT Mediawise Society

Folosește formularul alăturat sau donează prin transfer bancar la:

Asociația Mediawise Society

Cont bancar (IBAN): RO71INGB0000999905449772

ING Bank București Centrala

Cod SWIFT: INGBROBU

CUI: 33101478

DONEAZĂ!

Fii voluntar

Vrei să te alături echipei de voluntari MEDIAWISE Society? Scrie-ne la adresa de email [email protected].

Împreună creștem MEDIAWISE Society. Câteva moduri în care te poți implica volutar și poți învăța despre cum facem educație media:

COMUNICARE

  • Asistent promovare online. Folosim mediul online ca să ajungem la grupurile noastre țintă. Exersează abilitățile de comunicator online la Mediawise alături de Miruna.
  • Editor & Grafician (inclusiv grafică web). Pentru conținuturile online, pentru resursele educaționale în format digital.
  • Programator care să ne ajute cu mentenanța site-ului mediawise.ro.

ATELIERELE și CURSURILE MEDIAWISE

  • Organizarea & promovarea atelierelor Mediawise. Te implici în organizarea atelierelor de educație media, în susținerea și asistența conducătorilor de ateliere din comunitate, în pregătirea și publicarea materialelor de promovare a acestora.

RESURSE

  • Traducere EN-RO / editare, redactare. Implică-te în activitățile de traducere, creare și editare a resurselor de educație media pentru profesori și elevi.
    Dacă ai alte abilități pe care ai vrea să le exersezi la Mediawise Society, citește despre ce facem și scrie-ne la [email protected].

„Copiii mei învață și pe și despre suporturi media la care eu nu aveam acces ”pe vremea mea”, așa că mi se pare foarte interesant să îi apropii ”din culise”.

(R.C. despre experiența sa de traducătoare voluntară la MEDIAWISE Society)

Ajută-ne să creștem Mediawise Society ca să oferim noi resurse de educație media, să dezvoltăm noi ateliere și cursuri despre media, să continuăm acțiunile noastre de #advocacy pentru educație media în școli și să punem bazele cercetării independente în rândul consumatorilor și utilizatorilor media!

Vezi și Raportul de activitate al centrului de educație și cultură media Mediawise Society 2020-2021.

Rulează videoul