parallax background

Înscrie-te la atelierul „Cum să te uiți la o dezbatere electorală televizată” – pentru profesori și formatori

noiembrie 21, 2016
dezbatere

ACTUALIZARE: Am prelungit perioada de înscriere la testarea atelierului „Cum să te uiți la o dezbatere electorală televizată”. Ne întâlnim pe 16 decembrie. Completați formularul de înscriere online până pe 7 decembrie.

Testăm atelierul de educație și cultură media – Cum să urmărești o dezbatere electorală televizată – într-o sesiune de lucru și schimb de experiență de 3 ore cu profesorii (gimnaziu și liceu) și formatorii interesați. Condiția este să primim cel puțin 10 înscrieri în perioada 21-26 noiembrie 2016. Vom confirma data și locul atelierului după înscriere.

Atelierul este un instrument util de analiză a dezbaterilor electorale televizate în timpul căruia le poți vorbi elevilor tăi despre importanța alegerilor și despre rolul dezbaterilor în procesul electoral. Elevii vor putea să analizeze prestația candidaților – limbajul verbal și non-verbal al acestora – și mesajele pe care le transmit, pentru ca în final să înțeleagă în ce măsură instituțiile media (prin dezbateri și nu numai) pot să influențeze procesul electoral.

Atelierul poate fi ținut și în alte situații de învățare, în afara școlii. Pentru mai multe detalii, consultați planul atelierului și materialele auxiliare.

Dacă vei ține atelierul, trimite-ne feedback-ul tău de la clasă la [email protected]. Dacă ai nevoie de asistență suplimentară, scrie-ne!

Echipa Mediawise