parallax background

Atelier în premieră la Timișoara – cum mă uit la știri, cum mă informez (gratuit)

aprilie 30, 2015
  • Vrei să afli dacă știi să cauți și să alegi informațiile corecte din presă?
  • Vrei să afli cum sunt produse știrile și cum poți identifica derapajele jurnalistice?
  • Vrei să afli mai multe despre tehnicile de comunicare folosite în reclame?
  • Locuiești în Timișoara și ai peste 15 ani?

Dacă ai răspuns ‘da’ la întrebările de mai sus, atunci nu mai sta pe gânduri, vino la atelierul ‘Să descifrăm media: în spatele știrilor și al mesajelor publicitare’ din Timișoara, condus de Dan Liviu Ciurel, la Biblioteca Județeană Timiș!

La Sala Café Text, Secția de Arte – Deliu Petroiu, Bastion Theresia, Corp A (str. Hector, vizavi de Facultatea de Medicină Dentară)

Alege una din zilele de mai jos:

  • 6 mai 2015 (între orele 12.00-15.00)
  • 20 mai 2015 (între orele 12.00-15.00)

Când dl. Ciurel ne-a propus să țină atelierul despre ‘cum mă uit la știri, cum mă informez!’ la Timișoara, ne-am bucurat mult și ne-am grăbit să-l sprijinim. Acest tip de ateliere sunt foarte rare în România, deși ar trebui să se găsească pe toate drumurile. Așa că nu sta pe gânduri și înscrie-te! Indiferent că ești elev, părinte, profesor, student sau pensionar. Dacă te uiți la știri, te interesează cum sunt produse și vrei să înveți despre tehnici de comunicare din reclame, atunci, vino la atelier și intră în discuție. Conducătorul atelierului are experiență și multă practică în jurnalism și comunicare, deci ești pe mâini bune. (Nicoleta Fotiade, co-fondatoare MEDIAWISE Society)

Participarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Dan Liviu Ciurel este lector și formator cu 15 ani experiență în jurnalism și comunicare. Este licențiat în Jurnalism al Universității din București, cu doctorat în analiza retorică susținut la Academia Română. Este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România. A fost coordonatorul proiectului Radio Campus 100 FM din Timișoara. A realizat numeroase ateliere, formări și tabere de jurnalism și comunicare.

Mulțumim partenerului local – Biblioteca Județeană Timișoara – pentru spațiul în care vor avea loc atelierele.

Pentru întrebări și detalii suplimentare, scrie la [email protected].

Creează propriul tău atelier cu sprijinul MEDIAWISE Society!

Feel free to share!