parallax background

Atelier pentru părinți: Copiii și mediul online

august 2, 2018
Copiii

Copiii au activități online de la vârste tot mai mici. Părinții trebuie să se adapteze la această situație nouă. Încep să-și pună întrebări legate de timpul petrecut de copiii lor în fața ecranului și în mediul online.

„Ce face copilul meu pe Internet? Ce se joacă? Cum îl pot proteja de pericolele online? Cât timp poate petrece în fața ecranului?” sunt câteva întrebări care de multe ori rămân fără răspuns, timp în care se instalează panica.

La atelierul „Copiii și mediul online”, părinții ce au copii cu vârste cuprinse între 0-12 ani vor discuta despre întrebările formulate mai sus. Vor afla strategii de mediere parentală activă – de îndrumare a copiilor în mediul online și vor cunoaște avantajele și dezavantajele folosirii uneltelor de control parental.

Durată: 2h

Necesar materiale: videoproiector/ ecran, boxe sunet, propriile aparate de accesare online (laptop/ tabletă/ smartphone).

Cere ofertă de preț și detalii organizatorice la [email protected]!

Atelier pentru părinți: Copiii și mediul online
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de protecție a datelor.
Citește mai mult