parallax background

Fii membru în Asociația Internațională pentru Educație Media – IAME

octombrie 11, 2017

Ești profesor, student, cercetător, educator și lucrezi în domeniul educației media? Înscrie-te să devii membru al Asociației Internaționale pentru Educație Media (IAME – International Association For Media Education), care reunește organizații și persoane din domeniul educației media pentru a lucra împreună într-o comunitate internațională interesată de promovarea și dezvoltarea educației media.

De ce să te înscrii în IAME?

  • Vei avea oportunitatea să explorezi idei și proiecte noi, să te mobilizezi în jurul unui anumit subiect de educație media alături de practicieni din alte țări.
  • O dată ce vei deveni membru, vei avea acces la spațiul online securizat în care te poți alătura grupurilor de lucru pe diverse subiecte importante pentru educație media în acest moment;
  • Te vei putea implica în susținerea activă a politicilor pentru educație media, vei avea acces la parteneriate internaționale și te vei putea implica în dezbateri importante din domeniu.
  • Apartenența la IAME te va ajuta să crești vizibilitatea proiectelor și realizărilor tale în comunitate și în afara ei.

Două tipuri de membership

IAME acceptă membri individuali, instituționali și membri afiliați. AICI poți afla mai multe detalii despre programul destinat membrilor IAME.

Asociația Mediawise Society este onorată să fie membru fondator al IAME alături de alte persoane și organizații din Belgia, Italia, Franța și Germania.