parallax background

Politica comentarii

decembrie 18, 2014

Mediawise Society încurajează dezbaterea şi susţine libertatea de exprimare. Opiniile exprimate în comentarii aparțin autorilor. Mediawise Society nu își asumă răspunderea pentru conținutul comentariilor postate pe site.

  • Dăm prioritate comentariilor asumate de autori prin precizarea identităţii. În cazul în care un comentator îşi asumă o altă identitate (în cazurile demonstrate), vom marca IP-ul ca generator de spam. Adresa de email nu va fi publică.
  • Aprobăm comentariile în ordinea din lista de moderare a administratorului. De aceea, este posibil ca unele comentarii să apară mai târziu în cursul zilei.
  • Ne rezervăm dreptul de a edita conţinutul comentariilor, mai ales dacă acestea conţin atacuri la persoană, elemente de intruziune în viaţa privată, xenofobie, incitare la violenţă, misoginism, antisemitism etc.
  • În cazul în care întreg comentariul este viciat de elementele de mai sus, nu-l vom aproba.
  • În cazul în care un autor comentează cu regularitate în stilul neacceptat de standardele noastre, vom marca IP-ul, adresa de e-mail şi numele autorului ca spam.
  • Nu aprobăm comentarii monosilabice sau telegrafice, care nu adaugă nimic la conţinutul articolului, de tipul: “De acord”, “Nu”, “Da”, “Că bine zici” etc.
  • Nu aprobăm comentariile care conţin doar link-uri, fără alte precizări. Vom elimina link-urile irelevante pentru conţinutul articolului comentat.
  • Nu posta materiale cu drepturi de autor de orice formă, fără a indica în mod clar faptul că aveți permisiunea de a face acest lucru. Prin postarea comentariilor sau a altor materiale, dați acordul irevocabil Mediawise Society și oricui le vizualizează de a le copia, distribui, schimba și afișa în mod public și fără plată.

Dacă aveți întrebări despre politica de comentarii, scrieți-ne la [email protected]. Vă mulţumim că ați citit politica noastră şi sperăm să avem discuții constructive!

Politica comentarii
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de protecție a datelor.
Citește mai mult