Happy Onlife


Împreună în lumea digitală

Happy Onlife promovează utilizarea în siguranță și în mod responsabil a internetului de către copii și adulți.happy onlife logo

Joacă Happy Onlife sau folosește-l la clasă pentru a:
 
⇨ îmbunătăți cunoștințele și competențele legate de viața privată și siguranța online;
⇨ facilita dialogul dintre generații prin împărtășirea experiențelor din mediul digital;
⇨ îmbunătăți competențele digitale, în mod individual și colectiv.

Jocul a fost creat de Comisia Europeană prin Joint Research Centre ca resursă educațională pentru educația digitală. Proiectul testează eficiența sa în învățare prin metoda experimentului și se derulează în Italia, Portugalia și România.

Școli partenere din București unde am testat jocul Happy Onlife sunt: Școala gimnazială nr. 5, Școala gimnazială nr. 95, Școala gimnazială ‘Uruguay’.

  Atelier Happy OnLife_Scoala 5   Atelier Happy OnLife_Scoala 95

prezentare HOL1

Joacă Happy Onlife!

DESCARCĂ versiunea digitală a jocului disponibilă pe platformele mobile (iOS, Android și telefoanele cu sisteme de operare Windows) sau joacă-te online pe computer sau tabletă, via WEB.

HappyOnlife2.png

Happy Onlife la școală

Ești profesor și vrei să folosești jocul la clasă? Happy Onlife îți oferă un set de instrumente care conține carduri de activități și provocări, autocolante și emoticoane.

Solicită un exemplar gratuit în engleză sau italiană (în limita stocului disponibil) la adresa de email: happyonlife@ec.europa.eu.

Sau poți descărca, imprima și decupa instrumentele aici.

Dacă ai o idee despre cum poate fi îmbunătățit jocul, alătură-te comunității de resurse deschise Happy Onlife.

prezentare HOL2

logo_ce-en-rvb-hr

Informațiile și ideile publicate pe această pagină aparțin autorilor acestora și nu reflectă neapărat poziția oficială a Uniunii Europene. Instituțiile și organismele Uniunii Europene nu pot fi considerate responsabile pentru eventuala utilizare a informațiilor prezente pe acest site.