parallax background

Laborator de propagandă: știi să recunoști propaganda?

septembrie 17, 2018

Într-o lume supra-saturată de informație și acces ușor la diverse platforme de socializare online, atelierul Laborator de propagandă este foarte util pentru profesori, bibliotecari și alți profesioniști din domeniul educației.

Înscrie-te la atelier și vei afla cum să recunoști propaganda vizuală contemporană și ce tehnici de comunicare folosește.  Atelierul abordează propaganda și dezinformarea în context electoral, dar și cea în registrul naționalist. Vei identifica și evalua exemple de propagandă contemporană în context românesc cu ajutorul platformei digitale cu conținut generat de utilizatori MIND OVER MEDIA RO

Abilități necesare Pentru că înveți cum să folosești o platformă de învățare online, este important să știi să navighezi ușor pe Internet, să știi să cauți informații online (învățăm împreună cum să le verificăm), să poți scrie cu ușurință un text la calculator.

După atelier Profesorii vor putea să folosească planurile de lecție oferite pe platforma Mind Over Media Ro la clasă pentru elevii lor. Bibliotecarii vor putea să pună în practică cele învățate la bibliotecă.

Unde? Înscrierea la acest atelier nu este individuală. Ținem atelierul la tine la școală sau la bibliotecă! Este nevoie de un număr de minim 10 și maxim 20 de participanți și de acordul directorului. Contactează-ne la [email protected] pentru mai multe detalii.

Materiale necesare pentru desfășurarea atelierului: videoproiector, sistem audio (boxe), flipchart, dispozitive mobile sau laptopuri conectate la internet pentru participanți. Durata: 4 ore 1/2 cu pauză.

Laborator de propagandă: știi să recunoști propaganda?
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de protecție a datelor.
Citește mai mult