parallax background

Sondaj: Tu ce tip de Like dai?

septembrie 27, 2015

Un Like pe Facebook este la îndemână. Însă, modul în care utilizatorii folosesc butonul de Like poate varia considerabil. Pe lângă aprecierea sinceră, un Like poate avea și alte semnificații. Chiar unele la care nu te-ai fi gândit.

Tipul de like pe care îl oferi poate spune despre tine ce opinii și convingeri ai, ce îți place sau nu, preferințele tale sexuale, politice sau religioase. Poate varia în funcție de starea emoțională de moment, de personalitatea ta sau de relația pe care o ai cu emițătorul post-ului.

Se poate vota o singură dată dintr-un browser. Dar revino din cînd în cînd pentru a vedea cum se schimbă rezultatele. Cu un click pe butonul ‘Votează’.
Cel mai probabil, aprecierea sinceră este în capul listei like-urilor tale. Așa că am scos „like-ul sincer”. Să vedem ce scor obținem cu restul. Adaugă și alte tipuri de Like la finalul listei în caz că ne-au scăpat nouă. 
Rezultatele acestui sondaj sunt orientative. Nu au reprezentativitate sau acuratețe științifică. ‘Tu ce tip de Like dai?’ este mai degrabă un pretext distractiv să discutăm despre comportamentul nostru online.

Ne-au inspirat articolele citite pe blog-urile simonatache.ro și manafu.ro. Distracție plăcută!

[socialpoll id=”2296286″]

Au lucrat: Adina Ionescu, George Hari Popescu și Nicoleta Fotiade

Susține acțiunile noastre de educație media! Informează-te AICI!