Studiile media și producția creativă merg mână în mână, în special când ne folosim de posibilitățile tehnologiei digitale în educație. Creăm ca să învățăm și inovăm când ne lovim de întrebări și probleme noi în educația media.
Formare
Dezvoltăm ateliere, cursuri și resurse educaționale contextualizate de educație media în care folosim metode de învățare centrate pe elev, asistate de tehnologie și media digitale.
Cercetare și consultanță
Folosim teorii și metode specifice științelor comunicării, educaționale și studiilor media pentru o mai bună cunoaștere a culturii media și a modului în care putem folosi noile tehnologii pentru dezvoltarea competențelor digitale.
Advocacy
Participăm în consultări despre politici culturale și educaționale ce privesc educația și cultura media.
Colaborare
Construim comunitatea de practică în educația media prin implicarea profesorilor și învățătorilor, a bibliotecarilor și formatorilor, a jurnaliștilor, angajaților și voluntarilor organizațiilor neguvernamentale naționale și internaționale
Biblioteca de educație media
Contribuim la o mai bună înțelegere a educației media în spațiul românesc prin selecția, editarea și prezentarea articolelor și studiilor de specialitate din domeniu.

Vrei să știi în detaliu ce facem? Citește rapoartele noastre de activitate !