MIND OVER MEDIA

PROPAGANDĂ PENTRU GÂNDIRE CRITICĂ

Cu toții suntem expuși la forme diverse și complexe de propagandă în fiecare zi, în spațiul public și în comunitățile în care trăim. În mediul online, atunci când utilizăm telefoanele inteligente sau laptopurile, ar fi bine să luăm decizii informate și echilibrate înainte să distribuim mesaje cu potențial propagandistic. Mind Over Media România îți pune la dispoziție o platformă interactivă de învățare despre propagandă contemporană în context românesc – cu exemple din divertisment, publicitate, știri și media sociale.
MIND OVER MEDIA RO

VOTEAZĂ PROPAGANDA

De câte ori te-ai întrebat dacă o postare sau o imagine face propagandă? Intră pe MIND OVER MEDIA RO și informează-te despre cum să recunoști tehnicile propagandistice. VOTEAZĂ exemplele de propagandă existente pe platformă, analizează-le mesajul și evaluează impactul. Identifică propaganda din jurul tău și adaugă exemplul tău pe site!
VOTEAZĂ

MIND OVER MEDIA LA ȘCOALA ȘI LA BIBLIOTECĂ

Ești profesor sau bibliotecar? Înscrie-te la atelierul LABORATORUL DE PROPAGANDĂ și vei afla cum să recunoști propaganda vizuală contemporană și ce tehnici de comunicare folosește. Ținem atelierul la tine la școală sau la bibliotecă! Este nevoie de un număr de minim 10 și maxim 20 participanți și de acordul directorului. Contactează-ne la office@mediawise.ro pentru mai multe detalii.
MAI MULT

Mind Over Media in EU

Mind Over Media România face parte din proiectul european Mind Over Media in EU ce se desfășoară în perioada ianuarie-decembrie 2018 în Belgia, Polonia, Franța, Finlanda, România și Croația. Proiectul dezvoltă o rețea europeană de profesori și experți în domeniul educației media și o platformă digitală multilingvă cu conținut generat de utilizatori (de tip crowdsourcing). Inițiativa este coordonată de Evens Foundation și susținută de Comisia Europeană prin programul DG Connect.

Urmărește #MindOverMediaEU: Website  Facebook  Twitter

 

Informațiile și ideile publicate pe această pagină aparțin autorilor acestora și nu reflectă neapărat poziția oficială a Uniunii Europene. Instituțiile și organismele Uniunii Europene nu pot fi considerate responsabile pentru eventuala utilizare a informațiilor prezente pe acest site.

 

 

Știri #MindOverMedia