Vrei să te alături echipei de voluntari MEDIAWISE Society? Scrie-ne la adresa de email office@mediawise.ro.

Împreună creștem MEDIAWISE Society. Câteva moduri în care te poți implica volutar și poți învăța despre cum facem educație media:

COMUNICARE

  • Asistent promovare online. Folosim mediul online ca să ajungem la grupurile noastre țintă. Exersează abilitățile de comunicator online la Mediawise alături de Miruna, .
  • Editor & Grafician (inclusiv grafică web). Pentru conținuturile online, pentru resursele educaționale în format digital.
  • Programator care să ne ajute cu mentenanța site-ului mediawise.ro.

ATELIERELE și CURSURILE MEDIAWISE

  • Organizarea & promovarea atelierelor Mediawise. Te implici în organizarea atelierelor de educație media, în susținerea și asistența conducătorilor de ateliere din comunitate, în pregătirea și publicarea materialelor de promovare a acestora.

RESURSE

  • Traducere EN-RO / editare, redactare. Implică-te în activitățile de traducere, creare și editare a resurselor de educație media pentru profesori și elevi.

Dacă ai alte abilități pe care ai vrea să le exersezi la Mediawise Society, citește despre ce facem și scrie-ne la office@mediawise.ro.

Vezi cine sunt susținătorii noștri!

“Copiii mei învață și pe și despre suporturi media la care eu nu aveam acces ”pe vremea mea”, așa că mi se pare foarte interesant să îi apropii ”din culise”. (R.C. despre experiența sa de traducătoare voluntară la MEDIAWISE Society)