Raport anual de activitate 2014
Programa ‘Educație pentru proprietate intelectuală’ ignoră realitatea practicilor online ale tinerilor
May 13, 2015
Declarațiile Mediawise rătăcite printre gadgeturile unui reporter
May 26, 2015

Raport anual de activitate 2014

Citește raportul în format PDF interactiv!

Cuprins

1            Educație pentru competențe media            4

1.1         Viziunea și convingerile noastre             4

1.2         Ce facem             5

1.3         Echipa             5

1.4         Membri de onoare în Consiliul Consultativ (în formare)             5

1.5         Susținătorii și voluntarii noștri             6

2            Comunitatea MEDIAWISE            7

2.1         Atelierele MEDIAWISE             7

2.2         Rețeaua de educație pentru competențe media în centrul și sud-estul Europei             10

2.3         Resurse educaționale             11

3            Comunicare și prezență online:            13

3.1         Mediawise.ro – platforma online a organizației             13

3.2         Prezență în media de socializare online (Facebook, Twitter, LinkedIn)             13

3.3         Suntem prezenți în presă și în mediul online:             13

4            MEDIAWISE Society a participat …            15

5            MEDIAWISE Society a susținut:            17

6            Bilanț financiar 2014            17

7            Creșterea capacității organizaționale în primul an de activitate:            18

8            Cum puteți susține MEDIAWISE Society            18

8.1         Fii voluntar             18

8.2         Donează online             19

8.3         Redirecționează 2% din impozitul tău pe venitul global către MEDIAWISE Society             19

8.4         Contracte de sponsorizare (de către persoane juridice)             19


MEDIAWISE Society a apărut la inițiativa a trei membri fondatori, cu expertiză și experiență în domenii diferite – comunicare și media, cercetare, jurnalism, investiții financiare – și cu ideea că educației media în România i-ar servi o inițiativă dedicată. În momentul de față, o echipă de aproximativ 10 oameni se implică în construcția și acțiunile organizației.

Contribuim la inovația și creșterea calității în educație și a competențelor media și digitale ale copiilor și tinerilor. Dezvoltăm resurse educaționale deschide pentru educație media. Folosim unelte media digitale și metode de învățare prin colaborare în ateliere și cursuri de formare pentru profesori și elevi. Milităm pentru actualizarea programei școlare și a pregătirii profesorilor cu realitatea socială a copiilor în care media sunt tot mai prezente.

 Nicoleta Fotiade, expert educație media și fondatoare MEDIAWISE Society

 

 

Educație pentru competențe media

1.1 Viziunea și convingerile noastre

MEDIAWISE Society este o organizație non-guvernamentală și non-profit, înființată în anul 2014 în București. Creștem competențe media și digitale în rândul copiilor, tinerilor și adulților, tot mai necesare în contextul progresului tehnologic și al comunicării sociale mediate.

Media cu bune și cu rele.

Prin media și cu media ne informăm, ne distrăm, socializăm, ne formăm opinii, ne dezvoltăm abilități de viață. Mijloacele de comunicare tradiționale și digitale sunt la îndemâna noastră mai mult ca oricând. Avem libertatea să creăm propriile mesaje și să le transmitem cu ușurință în spațiul public. Avem posibilitatea să ne exprimăm opinia politică și să ne asociem atunci când drepturile noastre civice sunt încălcate.

În același timp, avem obligația să respectăm diversitatea socio-culturală, atunci când interacționăm în mediul digital. Utilizatorii media trebuie să știe că mesajele media pot fi transmise cu intenția de a face propagandă mincinoasă, de a manipula opinii și atitudini în direcții dorite, de a jigni sau de a instiga la ură rasială.

Cu bune și cu rele, media fac parte din viața noastră. Influența media se manifestă în moduri diferite, în funcție de educația, personalitatea, preferințele și motivațiile noastre, ale celor care consumăm și interacționăm cu media, și în funcție de contextul socio-cultural în care trăim. Iar competențele media (en.media literacy) – care includ competențele digitale – sunt răspunsul pentru folosirea constructivă și critică a conținuturilor și instrumentelor media.

Credem că:

  • tinerii și copiii ar trebui să învețe despre relația și experiențele lor cu media, despre cultura media în care trăiesc.
  • profesorii au nevoie de programe de formare inițială și continuă pentru competențe media, ca să adapteze programa școlară la realitățile socio-culturale ale elevilor.
  • bibliotecile și bibliotecarii pot înlesni un mediu propice educației cu și despre media.
  • părinții trebuie să discute cu copiii lor despre experiențele lor online, care au devenit parte din creșterea și cultura lor.
  • în sfârșit, avem nevoie să ne îmbunătățim competențele media (en. media literacy) pe tot parcursul vieții.

Valorile noastre:

  • Educație deschisă
  • Gândire critică
  • Libertate de exprimare
  • Dialog
  • Diversitate
  • Independență

1.2 Ce facem

  • Oferim resurse educaționaleca să sprijinim educația media în școli și în alte medii de instruire non-formală.
  • Concepem și organizăm atelierede educație media pentru copii, tineri și adulț
  • Cursuri de formare pentru profesori, formatori și bibliotecari interesați să-și dezvolte competențele media și digitale, să le folosească în profesia lor.
  • Cercetareîn domeniul media, al comunicării și educaț
  • Creștem comunitatea MEDIAWISE și popularizăm educația media în România. Ne dorim să implicăm părinții, profesorii și bibliotecarii, copiii și tinerii să promoveze și să susțină educația pentru competențe media în orice formă de învăț
  • Milităm pentru introducerea educației media în ș
  • Consiliere și asistență în probleme și politici ce țin de educație, media și comunicare.

1.3 Echipa

  • Nicoleta Fotiade, coordonare/expertiză educație media/comunitatea mediawise/resurse educaționale/comunicare online
  • George Hari Popescu, comunicare online și editare/dezvoltare website
  • Robert Găinescu, comunicare online și editare resurse educaționale
  • Anca Velicu, cercetare

Echipa a lucrat voluntar pe tot parcursul anului.

Consiliul Director

  • Nicoleta Fotiade, Președinte
  • Costin Fășie, Vicepreședinte
  • Robert Găinescu

1.4 Membri de onoare în Consiliul Consultativ (în formare)

Ne sfătuim cu profesioniști cu experiență îndelungată în domeniul educației și cercetării media în țările lor și internațional. (english below)

  • David Buckingham (Marea Britanie), Professor of Media and Communications at Loughborough University, UK. He is also a Visiting Professor at the Norwegian Centre for Child Research, and at the Centre for Innovation and Research on Childhood and Youth at Sussex University, UK. David is internationally recognised as a leading researcher on children’s and young people’s interactions with media, and on media literacy education. He has directed numerous research projects on these issues, and been a consultant for bodies such as UNESCO, the United Nations, Ofcom (the UK media regulator), and the UK government. He is the author, co-author or editor of 29 books, and his work has been translated into 15 languages. davidbuckingham.net
  • Evelyne Bevort (Franța), Director at CLEMI (Centre de liaison de l’enseignement et des médias d’information) in Paris. Evelyne works in the field of media education for 30 years and she has extensive experience in media education projects and development of educational resources for students and teachers. http://bit.ly/17GR774
  • Christophoros Christophorou (Cipru), leading expert in European media law and policies, with extensive research work on media, electoral behavior and party politics. A freedom of expression and human rights activist.
  • Vitor Reia-Baptista (Portugalia), professor and researcher in the field of Communication, Media and Film Studies with a special research interest in Media and Film Literacy at the University of Algarve in South Portugal. He is the head of the research group in Film Studies at the CIAC (Research Centre in Arts and Communication). He holds a Ph.D. in Communication in Education and a M.A. in Drama-Theatre-Film from the University of Lund, Sweden. He is currently the Director of the Department of Communication, Arts and Design and the Coordinator of the Communication Sciences Section at the University of Algarve. He is also a visiting professor at the Open University in Lisbon and at the University of Huelva in Spain.

1.5 Susținătorii și voluntarii noștri

MEDIAWISE Society se sprijină pe implicarea voluntarilor și membrilor săi:

  • membri de onoare în Consiliul Consultativ: David Buckingham (Marea Britanie), Evelyne Bevort (Franța), Vitor Reia-Baptista (Portugalia) și Christophorou Christophoros (Cipru),
  • membri fondatori: Nicoleta Fotiade, Costin Fășie, Robert Găinescu
  • George Hari Popescu (dezvoltare website, promovare online și editare), Anca Velicu (cercetare copii și media) și Cristina Siscanu (comunitate Iași),
  • Roxana Negru (juridic), Raluca Munteanu (consultant comunicare), Alin Stancu (admin),
  • traducătorii materialelor educaționale: Roxana Pătrășcan, Roxana C., Gina Rogoveanu,
    Andreea Cristina R., Marina Ene, Sorin Gherguț, Adina Toma, Ileana Cristina Rotaru.
  • Silvian Tomescu/WebEfektiv (identitate vizuală), Sorin Obretin/Sovis (tipar), Cristi Dinu, Paul Balogh și Leontina Budrincă/LearnForward.

2 Comunitatea MEDIAWISE

În comunitatea MEDIAWISE, ne mobilizăm pentru educație media! Vrem să dezvoltăm o comunitate de practicieni pentru competențe media (en. media literacy) care să contribuie la dezvoltarea de resurse educaționale și ateliere de lucru, la popularizarea educației media în România și la implicarea în acțiunile de advocacy pentru competențe media în învățământul formal.

Resursele MEDIAWISE sunt creații proprii sau materiale de educație media traduse și adaptate pentru a susține educația media în diverse situații de învățare, la școală, în familie, între prieteni. Folosește-le cu încredere!

Comunitatea beneficiază de cercetările marca MEDIAWISE Society și de recomandările noastre din lumea cercetărilor academice în educație, comunicare și media din toată lumea.
Dacă vrei să susții MEDIAWISE Society, informează-te aici.

2.1 Atelierele MEDIAWISE

Conceptul nostru de atelier pentru competențe media – destinat membrilor comunității MEDIAWISE interesați să țină propriul atelier – poate fi adaptat în funcție de temă, de abilitățile conducătorului de atelier, de spațiul de lucru, de materialele necesare și altele.

Conducătorii atelierelor lucrează voluntar și decid singuri propriul program/calendar. Beneficiază de îndrumarea și expertiza de educație media a echipei MEDIAWISE Society, de resursele noastre educaționale, inclusiv de sfaturi legate de organizarea atelierului și de promovarea acestuia pe canalele online ale asociației.

Fii conducătorul propriului tău atelier Mediawise! Trimite propunerea ta online!

  • Primul atelier de educație media a fost inițiat de unul dintre membrii echipei MEDIAWISE la Club Alternativ al asociației Policy Center for Roma and Minorities în cartierul Ferentari. Atelierul a fost ținut cu o frecvență săptămânală în perioada iulie 2014 – ianuarie 2015. Copiii au experimentat diverse activități de educație media legate de felul cum folosesc rețelele de socializare online, tehnici de producție a știrilor TV și a emisiunilor de divertisment, film etc. Uneori, cu invitați – anul acesta, Ileana Bârsan, Robert Găinescu și Anca Velicu.

   vizionare interviuri1

  • Al doilea atelier -‘Să descifrăm media: în spatele știrilor și al mesajelor publicitare’ – a fost inițiat în primăvara anului 2015 de Dan Liviu Ciurel la Timișoara pentru studenți și consumatori de știri. La sfârșitul atelierului, aceștia ar trebui să știe cum să caute și să selecteze informațiile, cum sunt produse știrile și cum pot identifica derapajele jurnalistice, dar și tehnicile de comunicare folosite în reclame. Pregătirea atelierului și asistența echipei de la MEDIAWISE a avut loc pe parcursul a două luni de zile.
    Dan Liviu Ciurel este lector și formator cu 15 ani experiență în jurnalism și comunicare. Este licențiat în Jurnalism al Universității din București, cu doctorat în analiza retorică susținut la Academia Română. Este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România. Partenerul local – Biblioteca Județeană Timiș.

Citește despre atelierul de competențe media pentru studenți inițiat și realizat la Timișoara de Daniel Ciurel, cu asistența și îndrumarea noastră.

Afișul atelierului:

Afis ML TM

  • În pregătire: atelier pentru părinți: despre rețele de socializare online cu copiii tăi, mediere parentală activă.


2.2 Rețeaua de educație pentru competențe media în centrul și sud-estul Europei

Către sfârșitul anului 2014, MEDIAWISE Society a demarat o campanie de identificare a organizațiilor și practicienilor de educație media din centrul și sud-estul Europei, dornici să se adune într-o rețea de colaborare / comunitate de practicieni în domeniul educației media (en. Center and South Eastern Europe Media Literacy Network – CSEE ML Network). În context regional și/sau local, oameni și organizații din acest domeniu se întâlnesc foarte rar ca să dezvolte proiecte împreună. În regiune, lipsește un grup puternic de advocacy pentru politici de educație media. Cele mai multe organizații depind de partenerii occidentali să se implice în proiecte europene. Chiar dacă astfel de parteneriate sunt binevenite pentru schimbul de experiență și expertiză, rezultatele nu sunt întotdeauna eficiente în plan regional și local. Această rețea regională nou-creată ar trebui să aibă un impact local mai mare (1) pentru a face educația media mai populară, (2) pentru proiecte și parteneriate regionale de educație media, (3) pentru o mișcare regională de advocacy pentru politici de educație media.

Parteneriat internațional cu EVENS FOUNDATION

Planul nostru a coincis cu cel al Evens Foundation – din Antwerp, Belgia – acela de a organiza o conferință internațională la Varșovia, cu scopul de a genera contextul de întâlnire pentru (și de a stimula colaborarea între) organizațiile europene în domeniul educației media – Media Meets Literacy, 21-22 mai 2015. MEDIAWISE Society a devenit partener oficial al conferinței, cu un atelier de lucru propriu, în care participanți din centrul și sud-estul Europei se vor întâlni să gândească conceptul și forma de organizare a viitoarei comunități.

Screen Shot 2015-04-21 at 5.07.38 PM

2.3 Resurse educaționale

Începând cu septembrie 2014, echipa MEDIAWISE Society a dezvoltat o serie de sugestii de lucru pentru competențe media, care pot fi folosite gratuit de către profesori și învățători cu elevii lor. Resursele sunt disponibile pe pagina Facebook a organizației și vor fi adaptate și publicate pe platforma www.educatiemedia.ro în 2015.

plan lectie

După un apel pentru traducători-voluntari transmis în mediul online, 8 voluntari s-au oferit să contribuie la traducerea resurselor de educație media, pentru adaptarea și publicarea lor pe platforma educatiemedia.ro. Adaptarea, redactarea și publicarea online a materialelor în limba română este în lucru.

Căutăm voluntari pentru echipa de editare, redactare, publicare și promovare online a materialelor educaționale (2-3 persoane).

 

Parteneriat cu editura LearnForward și Institutul de Sociologie, decembrie 2014

La propunerea editurii LearnForward, am semnat parteneriatul pentru digitalizarea și promovarea raportului de cercetare ‘NetChildrenGoMobile în Romania’ într-un format prietenos, ușor de citit.

ncgm

3 Comunicare și prezență online:

3.1 Mediawise.ro – platforma online a organizației

În decembrie 2014, a fost lansată platforma online www.mediawise.ro (care poate fi accesată și la adresa www.educatiemedia.ro). Întreg procesul de producție a platformei online – structură, redactare texte, traducere în limba engleză, programare, layout etc.) a fost făcut cu contribuția voluntară a trei persoane (mulțumiri speciale lui George Hari Popescu pentru implicare) și cu cheltuială personală (domenii, template). Mulțumim APTI (Asociația pentru Tehnologie și Internet) pentru găzduirea gratuită pe server. Platforma este în continuare întreținută și actualizată cu implicarea voluntară a două-trei persoane.

3.2 Prezență în media de socializare online (Facebook, Twitter, LinkedIn)

MEDIAWISE Society are pagină de Facebook, profil de Twitter și LinkedIn. Creșterea membrilor pe pagina de Facebook este organică (nu am folosit metode de promovare comerciale). În 9 luni, pagina a adunat 309 membri. Implicarea celor înscriși pe pagină și a celor care văd postările noastre prin intermediul prietenilor este în creștere. Profilul de Twitter preia toate postările paginii de Facebook. Mai este folosit în situații specifice mediului – e.g. mesaje scurte din timpul acțiunilor, evenimentelor noastre sau la care participăm.

Screen Shot 2015-04-21 at 6.20.33 PM

3.3 Suntem prezenți în presă și în mediul online:

image3

Blogul de Educație Media găzduiește articole de opinie ale membrilor MEDIAWISE Society, dar și ale invitaților. De asemenea, anunțurile legate de acțiunile organizației sunt publicate pe același blog. Din decembrie 2014 până-n aprilie 2015, au fost publicate 14 materiale de opinie și anunțuri.

blog screen shot

4 MEDIAWISE Society a participat la …

  • Ziua Internațională a Siguranței pe Internet, februarie 2015.
  • La întâlnirea ‘Dezbaterile PROF 21 – Contribuţia organizaţiilor neguvernamentale la o şcoală (mai) incluzivă’, organizată de Fundația pentru Societatea Civilă (12.2014, Bucureşti).
  • Întâlnire cu studenții de la Facultate de Relații Publice și Comunicare a SNSPA, decembrie 2014.
  • Alături de Institutul de Sociologie am organizat evenimentul de lansare a raportului cercetării NetChildrenGoMobile în România (miercuri 17 decembrie 2014, la Casa Academiei).
  • La GMK Forum Kommunikationskultur, the European Talk. MEDIAWISE Society a fost reprezentată de Nicoleta Fotiade în panelul despre politici și media literacy in Europa (Berlin, 23 noiembrie 2014). Vezi articol online la secțiunea 3.3. Apariții în presă și online.
  • Mediawise Society a fost partener de diseminare în România a premiilor MEDEA și a conferinței Media&Learning din 20 – 21 noiembrie 2014 din Bruxelles (Belgia). Nicoleta Fotiade a moderat una dintre sesiunile paralele ale conferinței și a făcut parte din juriul premiilor MEDEA.
  • În calitate de formator la atelierul “Minorities in/and the media”, organizat de asociația CANON la sediul ministerului Flamand al Educației în Bruxelles (19 noiembrie 2014). La atelier au participat 20 de profesori și formatori belgieni. Prezentarea atelierului este disponibilă pe site-ul proiectului MEDEAnet la http://www.medeanet.eu/event/workshop-minorities-inand-media-19-november-2014-belgium/.
  • În calitate de formator la cursul de formare organizat de asociația ARCA (http://www.arca-edu.eu) pe tema analfabetismului funcțional. Patrusprezece (14) formatori din opt țări europene (BE, GR, ES, SK, UK, CY, TR, RO) au luat parte la curs în perioada 17-24 august 2014 în București.
  • La conferința internațională European Media Literacy Forum (Paris, mai 2014).


5 MEDIAWISE Society a susținut:

  • decembrie 2014, Alături de 6 organizații semnatare, am criticat propunerile de modificare ale art. 54 alin (4) din Codul de Procedură Fiscală prin ordonanță de urgență.
    Acestea propuneau trecerea de la regimul de solicitări ANAF punctuale, pentru fiecare persoană în parte, la o acțiune de supraveghere generalizată a tuturor persoanelor cu un cont bancar, prin realizarea unei baze de date proprie a ANAF. Aceste propuneri ar fi adus o gravă atingere dreptului la viață privată, prin instaurarea unei măsuri de supraveghere fiscală în masă, nejustificată, și prin lipsa/privarea de garanții și măsuri de protecție asupra datelor cu caracter personal. Modificările propuse nu a fost adoptate de Guvern.

6 Bilanț financiar 2014

Screen Shot 2015-05-07 at 10.21.42 PM

7 Creșterea capacității organizaționale în primul an de activitate:

În primul an de la înființare, echipa MEDIAWISE Society a investit mare parte din timpul și energia sa în activitățile de dezvoltare organizațională. Dintre acestea, menționăm planificarea strategiei organizaționale pe termen mediu si lung, a strategiei de comunicare și fundraising (identitate vizuală, structura și dezvoltare website, întreținere conturi de social media etc.), atragerea de parteneriate instituționale (naționale și internaționale) și de voluntari.

Echipa MEDIAWISE Society s-a implicat în activități de formare în educație media (atelierul Grundvig). A dezvoltat atelierul media la Clubul Alternativ din cartierul Ferentari al asociației Policy Center for Roma and Minorities (iulie 2014-ianuarie 2015, cu o frecvență săptămânală aproximativă). A început documentarea și redactarea sugestiilor de lucru de educație media pentru învățători și profesori. O parte au fost promovate pe platforma Facebook a organizației. Lucrăm la traducerea, editarea, adaptarea și publicarea materialelor într-o bază de date online la MEDIAWISE.ro.

8 Cum puteți susține MEDIAWISE Society

Suntem o organizație mică, înființată în 2014 și funcțională numai datorită implicării voluntare a prietenilor, membrilor și susținătorilor noștri. Ajută-ne să creștem MEDIAWISE Society ca să oferim noi resurse de educație media, să dezvoltăm noi ateliere de învățare despre media și studii de cercetare independente!
Investește în activitățile noastre de educație media! Ai la dispoziție mai multe posibilități:

8.1 Fii voluntar

Alătură-te echipei de voluntari MEDIAWISE Society! Scrie-ne la adresa de email office@mediawise.ro. Iată câteva moduri în care poți ajuta volutar:

  • Responsabil promovare online. Sprijinul tău este oricând binevenit. Se va adăuga la munca a doi-trei persoane care, la urma unei liste lungi de lucruri de făcut, încearcă și promovarea online.
  • Organizarea & promovarea atelierelor MEDIAWISE. Te implici în organizarea atelierelor de educație media, susținerea și asistența conducătorilor de ateliere din comunitate, în pregătirea și publicarea materialelor de promovare a acestora. Suntem în faza de definire a ofertei de ateliere și de căutare a conducătorilor de ateliere pentru copii, părinți, profesori și bibliotecari pe diverse teme de educație media.
  • Editor & Grafician (inclusiv grafică web). Pentru conținuturile online, pentru resursele educaționale în format digital.
  • Traducere EN-RO, FR-RO / editare, redactare.Contribuie la traducerea și editarea textelor de educație media pentru părinți și profesori.

8.2 Donează online

Susține activitățile noastre prin donații financiare online. Poți dona orice sumă dorită (în lei), online, prin intermediul serviciului pus la dispoziţie cu sprijinul PayPal la http://mediawise.ro/contribute/donations/

8.3 Redirecționează 2% din impozitul tău pe venitul global către MEDIAWISE Society

În acest scop, îți punem la dispoziție formularele necesare, atât în forma standard (care pot fi imprimate și completate ulterior), cât și în formă editabilă, acestea din urmă având precompletate cu datele MEDIAWISE Society.

Formularul 230 pentru persoane angajate:
      format standard
format precompletat cu datele noastre. Depune formularul semnat în 2 exemplare.

Formularul 200 pentru persoane cu profesii liberale sau cu venituri din mai multe surse

      format standard

Denumire entitate nonprofit: ASOCIAȚIA MEDIAWISE SOCIETY
Cod de identificare fiscală al entității nonprofit: 33101478
Cont bancar (IBAN): RO71INGB0000999905449772
ING Bank Bucuresti Centrala
Cod SWIFT: INGBROBU

NOTĂ: Formularele tipărite sunt disponibile și în sediile administrației financiare. Poți completa datele organizației noastre acolo. Nu e nevoie să calculezi suma de 2% din impozit. Poți lăsa căsuța necompletată. Termenul limită de depunere a formularului este 25 mai al fiecărui an. Declarațiile pot fi depuse personal la sediul administrației financiare unde este înscris domiciliul tău sau pot fi trimise prin poștă.

8.4 Contracte de sponsorizare (de către persoane juridice)

  1. Dacă ai o firmă, ne poți sponsoriza cu o sumă care se scade din impozitul pe profit şi care îndeplineşte cumulativ condiţiile:
  • este în limita a 3 la mie din cifra de afaceri;
  • nu depăşeşte mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.

Pentru detalii: http://www.taxeimpozite.ro/codul-fiscal/articol/id_33/pageID_5/6.html

  1. Dacă aveţi o profesie liberală sau PFA, puteţi dispune de o sumă în limita unei cote de 5% din baza de calcul determinată ca diferenţa dintre venitul brut şi cheltuielile deductibile, altele decât cheltuielile de sponsorizare, mecenat, cheltuielile de protocol şi cotizaţiile plătite la asociaţiile profesionale. Suma NU se scade din impozitul pe profit.

Pentru detalii: http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Cod_fiscal_norme_2012.htm#_Toc304299718
(art. 48 alin 5 din Codul fiscal – ultima versiune)

Dacă ești interesat să sponsorizezi acțiunile noastre, cum ar fi demarajul programului de Membership al Mediawise Society sau atelierele și cursurile noastre, contactează-ne la office@mediawise.ro.

 

 Iți mulțumim pentru sprijin!

Echipa MEDIAWISE Society

  

aprilie 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *