Fii voluntar!

Vrei să te alături echipei de voluntari MEDIAWISE Society? Scrie-ne la adresa de email office@mediawise.ro.

Împreună creștem MEDIAWISE Society. Câteva moduri în care te poți implica volutar și poți învăța despre cum facem educație media:

COMUNICARE

  • Responsabil promovare online. Folosim mediul online ca să ajungem la grupurile noastre țintă. Avem strategie de comunicare. Ne lipsesc voluntarii care să se implice. Dacă vrei să-ți exersezi abilitățile de comunicator online, încearcă la Mediawise.
  • Editor & Grafician (inclusiv grafică web). Pentru conținuturile online, pentru resursele educaționale în format digital.

ATELIERELE și CURSURILE MEDIAWISE

  • Organizarea & promovarea atelierelor Mediawise. Te implici în organizarea atelierelor de educație media, în susținerea și asistența conducătorilor de ateliere din comunitate, în pregătirea și publicarea materialelor de promovare a acestora. Suntem în faza de definire a ofertei de ateliere și de căutare a conducătorilor de ateliere pentru copii, părinți, profesori și bibliotecari pe diverse teme de educație media.

Acțiuni de ADVOCACY

  • pentru educație media în școli. Presupune muncă de documentare și analiza legislației și politicilor educaționale.

RESURSE

  • Traducere EN-RO, FR-RO / editare, redactare. Contribuie la traducerea și editarea textelor de educație media pentru părinți și profesori. Mai ales dacă te interesează domeniul, aceasta este o bună modalitate prin care poți să înțelegi tehnicile și strategiile de educație media. În plus, îți completezi cunoștințele despre modul în care funcționează media, despre analiza și producția mesajelor media, tehnici de construcția imaginii și altele.

ACTUALIZARE: Căutăm voluntari pentru echipa de editare, redactare/adaptare, publicare și promovare online a materialelor educaționale (2-3 persoane).

Dacă ai alte abilități pe care să le pui în practică voluntar la Mediawise Society, citește despre ce facem și scrie-ne la office@mediawise.ro.
Vezi cine sunt susținătorii noștri!

Copiii mei învață și pe și despre suporturi media la care eu nu aveam acces ”pe vremea mea”, așa că mi se pare foarte interesant să îi apropii ”din culise”. (R.C. despre experiența sa de traducătoare voluntară la MEDIAWISE Society)

VOLUNTARII NOȘTRI

  • Adina Ionescu, editare resurse educaționale, promovare online
  • Bianca Alecu, traducere
  • Robert Găinescu, grafică resurse educaționale, editare
  • Sorin Gherguț, traducere și editare