Donează

Suntem o organizație de educație și cultură media și ne-am înființat în 2014 ca să promovăm educația media și digitală în școli și alte situații de învățare. Funcționăm mai ales datorită implicării voluntare a prietenilor, a membrilor și susținătorilor noștri. Ajută-ne să creștem Mediawise Society ca să oferim noi resurse de educație media, să dezvoltăm noi ateliere și cursuri despre media, să continuăm acțiunile noastre de #advocacy pentru educație media în școli și să punem bazele cercetării independente în rândul consumatorilor și utilizatorilor media!

Investește în programul nostru de educație media! Folosește butonul PayPal de mai jos sau donează prin transfer bancar la

 • ASOCIAȚIA MEDIAWISE SOCIETY 
 • Cont bancar (IBAN): RO71INGB0000999905449772
 • ING Bank Bucuresti Centrala
 • Cod SWIFT: INGBROBU

donate-paypal

 

Citește despre activitatea Mediawise Society în 2017!

Vă recomandăm un ghid util: GHIDUL DONATORULUI via Arcromania 

Redirecționează 2% din impozitul tău pe venitul global

Îți punem la dispoziție formularele necesare, atât în forma standard (care pot fi imprimate și completate ulterior), cât și în formă editabilă, acestea din urmă având precompletate cu datele MEDIAWISE Society.

blue peopleFormularul 230 - anul 2017 pentru persoane angajate:
1. Descarcă și tipărește formularul 230 completat cu datele asociației;
2. Depune formularul semnat în 2 exemplarela sediul administrației financiare de pe raza domiciliului tău. Vezi mai jos și alte posibilități de depunere. 

Formularul 200 - anul 2017 pentru persoane cu profesii liberale sau cu venituri din mai multe surse:
1. Descarcă și tipărește formularul 200 completat cu datele asociației;
2. Depune formularul semnat în 2 exemplare la sediul administrației financiare de pe raza domiciliului tău. Vezi mai jos și alte posibilități de depunere. 

 • Denumire entitate nonprofit: ASOCIAȚIA MEDIAWISE SOCIETY 
 • Cod de identificare fiscală al entității nonprofit: 33101478
 • Cont bancar (IBAN): RO71INGB0000999905449772
 • ING Bank Bucuresti Centrala
 • Cod SWIFT: INGBROBU

Nu e nevoie să calculezi suma de 2% din impozit. Poți lăsa căsuța necompletată.
Termenul limită de depunere a formularului este 25 mai al fiecărui an
Formularele tipărite sunt disponibile și în sediile administrației financiare. Poți completa datele organizației noastre acolo.

Poți depune formularul astfel:

1) în format hârtie în 2 exemplare la sediul administrației financiare de pe raza domiciliului tău
2) la oficiul poştal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire.
3) online, prin serviciul Spațiul Privat Virtual pe pfinternet.anaf.ro, dacă ești deja înregistrat. Pentru înregistrare intră aici și mergi apoi la orice ANAF pentru validarea contului.
4) online, semnat electronic cu certificatul digital calificat prin portalul decl.anaf.mfinante.gov.ro.

Sponsorizare (persoane juridice)

Dacă ești interesat să sponsorizezi lansarea programului de #membership al Mediawise Society sau atelierele și cursurile noastre, scrie-ne la office@mediawise.ro

 • Dacă ai o firmă, ne poți sponsoriza cu o sumă care se scade din impozitul pe profit şi care îndeplineşte cumulativ condiţiile: (1) este în limita a 3 la mie din cifra de afaceri; (2) nu depăşeşte mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat. Pentru detalii tehnice informează-te aici! 
 • Dacă ai o profesie liberală sau PFA, poți dispune de o sumă în limita unei cote de 5% din baza de calcul determinată ca diferenţa dintre venitul brut şi cheltuielile deductibile, altele decât cheltuielile de sponsorizare, mecenat, cheltuielile de protocol şi cotizaţiile plătite la asociaţiile profesionale. Suma NU se scade din impozitul pe profit. Pentru detalii tehnice informează-te aici! (art. 48 alin 5 din Codul fiscal – ultima versiune)

! Citește despre cheltuielile de sponsorizare și mecenat în anul 2014 în România și despre potențiaul de sponsorizare în același an