19 septembrie 2022, Interviu cu Nicoleta Fotiade despre evenimentul Tonul face activismulemisiune Știința 360Radio România CulturalDisponibil AICI.

5 septembrie 2022, Lansăm proiectul ”Schimbă lumea cu o MEMĂ! Educație media pentru Cetățenie Activă”, articol pe Radio România CulturalDisponibil AICI.

25 mai 2022, Copiii trebuie să învețe să se informeze online încă de la grădiniță. Legătura cu egalitatea de gen, articol pe știrile PRO TV. Disponibil AICI.

25 mai 2022, Viitor cu Clasă, emisiune la PRO TV. Nicoleta Fotiade, din partea Mediawise Society, a discutat cu Rafila Roxana Hulpe despre reprezentare de gen în media, informare online, opționalul de educație media în școli și proiectele Mediawise Society.. Discuție disponibilă AICI.

21 aprilie 2022, Presa clasică pierde publicul tânăr. Ce e de făcut?, discuție la emisiunea Tânăr în Europa, RFI România. Disponibilă AICI.

10 aprilie 2022, „Dar cum ajunge publicul să creadă fake-urile astea despre războiul din Ucraina?” Gândirea critică în epoca dezinformării, articol de Nicoleta Fotiade pe platforma de jurnalism Republica. Disponibil AICI.