20 februarie 2017, Discuție despre iniţiativa IT-iştilor de la Sibiu de a crea un mecanism de filtrare a ştirilor false pe Facebook la emisiunea "Timpul prezent", la Radio România Cultural. Cu Răzvan Martin de la ActiveWatch și Nicoleta Fotiade, Mediawise Society. Ascultă înregistrarea emisiunii AICI!

7 februarie 2017, "Știința în cuvinte potrivite" a vorbit astăzi despre campania Discovery de informare asupra fenomenului de cyberbullying cu Ada Rosetti, Director de Programe Discovery Networks Europa Centrală și de Est, despre ce înseamnă bullyingul online cu Anca Velicu, dr. în sociologie, cercetător la Institutul de sociologie al Academiei Române și despre nevoia de educație media cu Nicoleta Fotiade, expert în domeniul educației media, lector asociat la Facultatea de Psihologie și Științele Educației și președinta asociației Mediawise Society. ASCULTĂ AICI!

6 februarie 2017, Cafeneaua de știință, Radio România Cultural: Dezinformarea pe social media, discuție în direct despre știri false și dezinformare pe social media cu Nicoleta Fotiade, expert educație media, Mediawise Society, Bogdan Manolea, Director Executiv al Asociatiei pentru Tehnologie si Internet – ApTI, Constantin Vică, lector universitar la Centrul de Etică Aplicată al Facultății de Filosofie din Universitatea București, Roxana Bojariu, climatolog, dr.în fizica globului, coordonatoarea Departamentului Climă al Administrației Naționale de Meteorologie și Ștefan Szedlacsek, profesor dr. în biotehnologie, șeful Departamentului Enzimologie al Institutul de Biochimie al Academiei Române.