Fii Voluntar

Vrei să te alături echipei de voluntari MEDIAWISE Society? Scrie-ne la adresa de email office@mediawise.ro.

Împreună creștem MEDIAWISE Society. Câteva moduri în care te poți implica volutar și poți învăța despre cum facem educație media:

COMUNICARE

  • Responsabil promovare online. Folosim mediul online ca să ajungem la grupurile noastre țintă. Exersează abilitățile de comunicator online la Mediawise.
  • Editor & Grafician (inclusiv grafică web). Pentru conținuturile online, pentru resursele educaționale în format digital.

ATELIERELE și CURSURILE MEDIAWISE

  • Organizarea & promovarea atelierelor Mediawise. Te implici în organizarea atelierelor de educație media, în susținerea și asistența conducătorilor de ateliere din comunitate, în pregătirea și publicarea materialelor de promovare a acestora.

RESURSE

  • Traducere EN-RO / editare, redactare. Contribuie la traducerea și editarea resurselor de educație media pentru profesori și elevi.

Dacă ai alte abilități pe care să le pui în practică voluntar la Mediawise Society, citește despre ce facem și scrie-ne la office@mediawise.ro.

Vezi cine sunt susținătorii noștri!

“Copiii mei învață și pe și despre suporturi media la care eu nu aveam acces ”pe vremea mea”, așa că mi se pare foarte interesant să îi apropii ”din culise”. (R.C. despre experiența sa de traducătoare voluntară la MEDIAWISE Society)