Activități

Urmărește-ne și pe blogul de Educație Media!

Înscrie-te la atelier: Cum să te uiți la o dezbatere electorală televizată (pentru profesori și formatori), 16 decembrie 2016

Testăm atelierul de educație și cultură media – Cum să urmărești o dezbatere electorală televizată – într-o sesiune de lucru și schimb de experiență de 3 ore cu profesorii (gimnaziu și liceu) și formatorii interesați.

15589488_1050624385048767_3095371106679379506_n

Pentru părinți: discuție publică despre copii online, 15 aprilie 2016

Dacă ai copii cu vârste până în 10 ani și te preocupă relația lor cu media digitale și online – adică numai gândul că la un moment dat copilul tău va intra (sau a intrat deja) în lumea Internetului te paralizează – vino să povestim despre ce fac copiii în mediul online și timpul petrecut în fața ecranului. Vei afla despre strategii de mediere parentală activă – de îndrumare a copiilor în mediul online. Sperăm să întâlnim și părinți care aplică deja astfel de strategii și vor să ne împărtășească din experiența lor.

Factual.ro crește, iar Mediawise se implică!, 19 februarie 2016

Suntem alături de colegii de la Funky Citizens în proiectul „Protecția Consumatorului de Politică”. Pentru cei care vor să-și facă propria verificare a informațiilorprimite în campania electorală pentru alegerile locale, vom pune la dispoziție în curând unelte deschise de fact-checking, produse cu metodele educației media.

OPEN REGISTRATION for the ‘Media Meets Literacy’ in Warsaw, 21-22 May 2015

Mediawise Society is the proud partner in Romania and hosts the workshop ‘Initiative for Media Literacy Network in the CSEE region’ – a first meet-up trial with people and organisations in the Central and South-Eastern Europe interested to build up a joint media education community.
FREE networking event on media literacy education.

LANSAREA RAPORTULUI “NET CHILDREN GO MOBILE” PENTRU ROMÂNIA, decembrie 2014

photo 2

Am aflat cum folosesc copiii din România internetul și câtă încredere au părinții în capacitatea copiiilor de a face față provocărilor din mediul online.

photo 1